Gratis forsendelse ved bestillinger over 749 kr.
Bestil her
0
Kurv (0,00 ,- kr.)

Softice

Har du en isbutik eller iscafé, og du vil gerne forhandle lækre softice til dine kunder? Hos Ryå Is kan du få prisvindende softice i de klassiske smage som kakao, vanilje & lakrids. Vi har også kærnemælkssoftice, som smager af lækker koldskål.

Virker det som noget for dig? Ring til os på 98 24 10 04 eller skriv en mail på info@ryaais.dk

Dejlig cremede softice fra Ryå Is 

I vores sortiment af softice kan du fx vælge mellem en klassisk vaniljesoftice, lakrids, kakao eller vores karakteristiske kærnemælkssoftice, som fremstilles ud fra kærningsprocessen af vores egen smør fra Aabybro Mejeri.  

Vi forhandler vores softice hos de fleste cateringvirksomheder, ligesom du også har mulighed for at leje en softicemaskine samt tilkøbe softice til din næste fest. Lyder det fristende? Besøg mejeributikken eller ring til os på 98 24 10 04 for at høre mere.  

Hvad er forskellen mellem almindelig flødeis og softice? 

Den største forskel mellem softice og almindelig flødeis er teksturen. Softice indeholder typisk mere luft end almindelig is, hvilket giver den en lettere og mere luftig konsistens. Derudover er softice glattere og mere cremet end almindelig is på grund af måden den laves og serveres på. Flødeis fremstilles ved at blande ingredienser som fløde, sukker og smagsstoffer sammen og derefter fryse blandingen, hvorimod softice laves ved at blande isblanding, luft og iskrystaller sammen for at skabe en blødere konsistens. Den serveres typisk direkte fra en maskine, som kærner og fryser blandingen, mens den udleveres. Dette gør det muligt at servere softice med det samme, uden at det er nødvendigt at hærde i en fryser. 

En blød afkøling til de varme dage 

Softice til de varme dage er en fantastisk måde at køle sig selv ned på. Med sin cremede, glatte konsistens og kølige, søde smag er softice den perfekte forkælelse til solrige dage. Vores Ryå softice kan nydes for sig selv, men er også lækkert med topping af f.eks. drys, hakkede nødder, kammerjunkere eller noget tredje. Prøv vores smagfulde softice i Privaten Iscafé!

Læs mere
Gratis forsendelse ved bestillinger over 749,00 ,-.
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram