Gratis forsendelse ved bestillinger over 749 kr.
Bestil her
0
Kurv (0 kr.)

Fromage

Velkommen til vores univers af fromager, hvor du kan finde den klassiske dessert i 4 varianter. Vores fromager fungerer fantastisk som desserter til forskellige lejligheder som fødselsdage, konfirmationer, påske og andre fester. Se mere nedenunder.

Ægte fromager fra Aabybro Mejeri 

Velkommen til vores verden af fromager, hvor du finder noget for enhver smag. 

Vores fromager er alle baseret på gode gamle håndværkstraditioner, som sikrer at du får den bedste smag, uanset hvilken fromage du vælger. Kigger du på vores flødefromage, er den lavet med rigtig fløde og Bourbon vanilje. Det er gode råvarer, der er med til at sikre den gode smag i alle vores fromager.  

Et godt tip til alle vores fromager er at holde bøtten i lunkent vand under optøning. Tag låget af, slå fromagen ud på et fad, og lad der gå min. 4 timer inden servering eller lad den stå 8 timer i et køleskab. 

En perfekt dessert til alle lejligheder 

Fromage er en lækker dessert, som kan nydes ved en lang række forskellige lejligheder. Her er vores bud på, hvornår du kan servere en fromage: 

  • Babyshower: Fromage er en klassisk og elegant dessertmulighed, der ville være perfekt til en særlig lejlighed som en babyshower. 
  • Picnic eller udendørs fest: Mousse er en dessert, som er fantastisk og nem til udendørs sammenkomster, dan den bare skal tages ud af fryseren mindst 4 timer inden servering. 
  • Fødselsdag: Fromage er let og forfriskende, og er perfekt som en afslutning på en fødselsdagsmiddag. 

Let og luftig fromage til sommerhygge 

Fromage er den perfekte sommerdessert af flere grunde. For det første er det let og luftigt, hvilket gør det til en forfriskende og tilfredsstillende forkælelse på en varm sommerdag. Derudover kan du tilpasse vores fromager, så de passer til enhver smag, hvilket gør den til en ideel dessertmulighed til en sommerfest eller sammenkomst. Se idéer til, hvad du kan toppe vores fromager af med nedenunder: 

  • Citronfromage:Brombær, hindbær eller blåbær vil være en lækker og farverig tilføjelse til en citronmousse. Du kan også prøve skiver af kiwi, ananas eller mango for et tropisk twist. Går du med den tropiske twist, så kan du også drysse ristede kokosflager på toppen, som giver et dejligt crunch og et strejf af sødme. Er du ikke fan af kokos, så prøv at drysse revet citronskal over, som giver tilføjer en lækker parfumerede smag af citron og fremhæver den flotte, gule farve. 
  • Karamelfromage: Det er lækkert, hvis du topper denne fromage af med hakkede nødder som f.eks. hasselnødder, mandler eller pekannødder for at afbalancere den søde smag af fromagen og tilføje lækkert knas, som spiller godt imod den luftige tekstur. Dertil passer spåner af mørk chokolade helt perfekt, da det tilføjer en rig og dyb smag til fromagen. Men har du en sød tand og gerne vil have din fromage endnu sødere, så hæld da gerne karamelsovs udover. 
  • Flødefromage: Med flødefromagen er mulighederne mange, da den søde, cremede flødesmag passer til så mange ting, at det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan eksempelvis prøve at hælde jordbærsovs over, og derefter toppe den af med de søde-syrlige bær som jordbær eller hindbær. Du kan også prøve at tilføje ferskner og hakkede mandler eller valnødder.  
  • Romfromage: Prøv en klat flødeskum på toppen af ​​fromagen, da den tilføjer en cremet og rig tekstur, der komplementerer romsmagen. En god modspiller til romfromagen vil helt sikkert være hakket, kandiseret ingefær, som tilføjer en smule varme i munden og et krydret kick til fromagen. Du kan også drysse revet chokolade eller chokoladespåner over toppen, som tilføjer en lækker rig smag. 

En Ryå fromage er en lækker og forfriskende sommerdessert, der helt sikkert vil være et hit hos gæster i alle aldre. Bestil allerede din fromage hjem allerede nu eller se vores forhandlerkort, da mange af vores forhandlere har vores Ryå fromager. 

Læs mere
Gratis forsendelse ved bestillinger over 749 ,-.
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram