Gratis forsendelse ved bestillinger over 749 kr.
Bestil her
0
Kurv (0 kr.)

Islagkage

Velkommen til vores univers af Ryå islagkager, hvor du kan finde islagkager i forskellige størrelser og smage. Islagkage er en fantastisk og universel dessert, da den kan bruges til mange lejligheder som nytår, bryllup, konfirmation, fødselsdag og meget andet. Du kan selvfølgeligt vælge færdiglavede islagkager på siden, men vi tilbyder også mulighed for at lave en islagkage lige efter dine ønsker - se mere her.

Håndværk og kvalitet i hver islagkage 

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af islagkager, som fremstilles ud fra vores klassiske smage i flødeissortimentet. Her kan du finde varianter i forskellige størrelser, hvor vores den helt store islagkage kan nydes af op til 15 personer. Du kan også få islagkager i forskellige smagsvarianter, så der er helt sikkert noget, du og dine gæster kommer til at synes, er lækkert. Alle vores lagkager bliver pyntet i hånden af vores konditor, som sørger for, at hver eneste af dem er perfekt til den sidste detalje. 

Ryå islagkager er den perfekte måde at fejre enhver lejlighed på 

Der er mange lejligheder, hvor islagkage ville være en passende dessert, da vi har et bredt udvalg af islagkager i forskellige smage og størrelser, og derfor vil det være et hit til enhver lejlighed. Vores islagkage med karamel, jordbær eller chokolade & nødder er et populært valg bl.a. til fødselsdage, og især børnefødselsdage. Det er også en fantastisk og anderledes dessert til helligdage som jul eller påske, og er I mange ved bordet, så er vores store islagkage et godt valg. Men der behøves selvfølgeligt heller ikke at være en speciel grund til at spise en islagkage. Du kan nyde desserten, hvis du skal se en film med familien, som dessert efter aftensmaden eller noget helt tredje, og her anbefaler vi vores light islagkage og hvid drøm.

Har du et ønske om at personliggøre din islagkage eller bestille en islagkage til din kære? Så tryk her. Personlige islagkager er et godt valg til bl.a. konfirmation eller den kommende student.

Uanset hvilken islagkage du vælger, så får du masser af velsmag og kvalitet. 

Læs mere
Gratis forsendelse ved bestillinger over 749 ,-.
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram