Gratis forsendelse ved bestillinger over 749 kr.
Bestil her
0
Kurv (0,00 ,- kr.)

Besøg os iCAFÉ PRIVATEN

I 2014 købte Niels Henrik Lindhardt nabogrunden for at kunne udvide isproduktionen af RYÅ IS, og familien Lindhardt er siden flyttet i et nybygget nabohus.

Hvad gør man så med de tidligere private lokaler? Man laver dem om til en is cafe hvor folk fra nær og fjern er velkommen til komme og nyde en lækker RYÅ is

Historien om 'privaten'

Aabybro Mejeri blev bygget i 1888 ved Ryå. Mejeribestyreren og hans frue flyttede ind i Privaten, hvor de havde tjenestepiger boende på loftet, mens mejeristerne boede på loftet over mejeriet.

I 1968 købte Ingeborg og Anker Lindhardt Aabybro Mejeri. De udvidede stuerne, således at der var plads til at holde møder med leverandører og dermed forbedre forretningen. I 1998 overtog deres søn, Niels Henrik Lindhardt, mejeriet og flyttede sammen med sin kone, Alice, og deres to sønner ind på mejeriet.

Privaten iscafé

I dag er Privaten blevet døbt ”Privaten Iscafé” og Niels Henrik Lindhardt har udlevet sin drøm om at starte en iscafé. I caféen kan man nyde vores gammeldags isvafler, isdesserter, soft ice samt kolde og varme drikke i de velbevarede, hyggelige omgivelser.

Historien kommer blandt andet til udtryk i møblerne og udsmykningen, som har været i familiens eje i over 100 år. Kom forbi Privaten Iscafé, hvor vi serverer vores specialiteter; RYÅ IS, gammeldags is, og Softice i forskellige varianter.

Besøg os

Mejeriejer NH Lindhardt
Brogårdsvej 148
9440 Aabybro

Gratis forsendelse ved bestillinger over 749,00 ,-.
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram