Gratis forsendelse ved bestillinger over 749 kr.
Bestil her
0
Kurv (0,00 ,- kr.)

Sorbet og Light is

På siden kan du finde vores univers af lækre, forfriskende sorbeter samt dejlige bløde og cremede light is. Dyk ned i det nedenunder.

Tilfredsstil din søde tand med Ryå sorbet eller light is

Vores kunder har efterspurgt produkter, som også kan spises, hvis man er laktoseintolerant eller har diabetes.  

Derfor har vi fremstillet en række sorbetis helt uden animalske proteiner – disse er velegnet til dig, som ønsker en laktosefri variant eller dig, som ønsker at stilne trangen til is uden den cremede, fede flødesmag.  

Foruden sorbetis byder vi på light is, som er energireduceret, idet vi anvender sødestof i stedet for sukker – hvilket gør isene velegnet til dig, som lider af diabetes eller af anden grund ønsker et produkt uden tilsat sukker. 

Hvad er forskellen mellem almindelig flødeis og sorbet? 

Flødeis og sorbet er begge kølige og lækre desserter, men de adskiller sig i deres ingredienser og tekstur. 

Is er lavet af en blanding af fløde, sukker og smagsgivere, hvor konsistensen er cremet og rig. Sorbeter er på den anden side lavet af en blanding af vand, sukker og smagsgivere, og indeholder ingen mejeriprodukter. Vores Ryå sorbeter har en dejlig blød tekstur, dog på en anden måde end ved flødeis. 

Overordnet er den største forskel mellem is og sorbet tilstedeværelsen af ​​mejeriprodukter i is og fraværet af det i sorbet. Is er rigere og mere cremet, mens sorbet er lettere og mere forfriskende. Begge dele kan nydes som en velsmagende og forfriskende lækkerbisken på en varm sommerdag. 

5 måder, du kan servere sorbetis på 

Der er mange måder at servere sorbet på afhængigt af dine præferencer og lejligheden. Her er vores bud på, hvordan du kan servere en sorbet på: 

  • Lav lækre sommerforfriskninger ved at tilføje en skefuld sorbet til et glas danskvand eller lemonade. 
  • Server sorbet i små skåle eller glas som en forfriskende dessert efter et måltid.
  • Brug sorbeter som ganerens mellem retter til et middagsselskab. Dette kan være med til at friske smagsløgene op og forberede dem til næste ret.
  • Lad dine gæster tilpasse deres sorbeter. Du kan tilbyde et udvalg af alle vores sorbeter og toppings, og give gæsterne mulighed for at bygge deres egne sorbetkreationer. Det er en sjov idé til f.eks. børnefødselsdage, og du behøver ikke at holde dig til sorbeter - prøv at se vores sortiment af flødeis.
  • Brug sorbet som ingrediens i cocktails eller mocktails. Sorbeter tilføjer et frugtigt og lækkert twist til en bred vifte af drinks.

Smagfulde light is 

Vores light is er kaloriereduceret, da vi bruger sødestoffer i stedet for almindelig sukker, men vi er ikke gået på kompromis med den gode smag. De kan serveres ligesom vores almindelige flødeis - spis dem for sig, smid nogle lækre toppings ovenpå eller tilføj is som et tilbehør til en anden dessert. Skal det stadig være let, så prøv at putte mynte, bær eller frugter som mango, jordbær eller ferskner på toppen. Ellers er det bare med at give den gas og smide en kugle eller to af vores light vanilje- eller pistacieis på tærter, kager, pandekager, vafler eller noget andet. 

Se sortimentet nu og bestil sorbeter og light is hjem, besøg vores mejeributik eller din nærmeste forhandler – tryk her. 

Læs mere
Gratis forsendelse ved bestillinger over 749,00 ,-.
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram