Gratis forsendelse ved bestillinger over 749 kr.
Bestil her
0
Kurv (0 kr.)

Portions is

Velkommen til vores univers af portionsis. Her kan du bestille den helt klassiske isvaffel med vaniljeis og chokolade. Du kan også få portionsdesserter med enten hasselnødde- eller vaniljeis, som gemmer sig i lækre chokoladeskåle. Skønt både som dessert til hverdagen som til mere festlige lejligheder. Er du til lettere desserter, så kan vi også tilbyde vores light vaniljeis og pistacieis.

Små forkælelser i hverdagen 

Vores Ryå portionsis kan spises på forskellige tidspunkter og til forskellige anledninger. På grund af isenes størrelse er de passende som en dessert efter aftensmaden, en snack i løbet af dagen, og de kan spises uanset om det er en varm sommerdag eller en kold vinteraften. De er nemme at opbevare i fryseren og kan også være en lækker dessert, hvis du får uventede gæster på besøg.  

Er du til vaffel, bæger eller chokoladeskåle? 

Vi har forskellige typer af portionsis. Der er selvfølgeligt den helt klassiske, gammeldags isvaffel, som består af vores dejlig cremet vaniljeis, pyntet med mørk chokolade og betrukket med chokolade indvendigt. 

Skal du have noget mere fint, så anbefaler vi vores chokoladeskåle med enten vaniljeis eller hasselnøddeis. Begge slags smager utrolig lækkert og vil helt sikkert falde i alles smage! De skal blot tages ud af fryseren 5 minutter inden servering, og så er der en fantastisk, lille isdessert til fest eller andre lejligheder. 

Vil du hellere have noget sundere, så prøv vores portionsis med light vaniljeis eller pistacieis. Disse er reduceret i kalorier, da vi anvender sødestoffer i stedet for sukker. Selv om disse is er uden tilsat almindelige sukker, smager de bestemt lige så godt som alle vores andre flødeis. 

Læs mere
Gratis forsendelse ved bestillinger over 749 ,-.
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram