Historien om 'Privaten'

Aabybro Mejeri blev bygget i 1888 ved Ryå. Mejeribestyreren og hans frue flyttede ind i Privaten, hvor de havde tjenestepiger boende på loftet, mens mejeristerne boede på loftet over mejeriet.

I 1968 købte Ingeborg og Anker Lindhardt Aabybro Mejeri. De udvidede stuerne, således at der var plads til at holde møder med leverandører og dermed forbedre forretningen. I 1998 overtog deres søn, Niels Henrik Lindhardt, mejeriet og flyttede sammen med sin kone, Alice, og deres to sønner ind på mejeriet.

I 2014 købte Niels Henrik Lindhardt nabogrunden for at kunne udvide isproduktionen af RYÅ IS, og familien Lindhardt er siden flyttet i et nybygget nabohus.

Hvad gør man så med de tidligere private lokaler? Man inviterer selvfølgelig folk indenfor i 'Privaten' og byder på en is. Således kom Privaten Iscafé til verden.

Privaten Iscafé

Vinterlukket

I dag er Privaten blevet døbt ”Privaten Iscafé” og Niels Henrik Lindhardt har udlevet sin drøm om at starte en iscafé. I caféen kan man nyde vores gammeldags isvafler, isdesserter, soft ice samt kolde og varme drikke i de velbevarede, hyggelige omgivelser. Historien kommer blandt andet til udtryk i møblerne og udsmykningen, som har været i familiens eje i over 100 år.

Privaten Iscafé åbner igen til påske, hvor vi serverer vores specialiteter; RYÅ IS, gammeldags is, samt belgiske vafler.

Vi holder særlige arrangementer og rundvisninger for selskaber.
Kontakt os for at høre om mulighederne.