RYÅ Is

/RYÅ Is
RYÅ Is 2015-03-11T20:27:28+00:00

For at kunne lave en is, som vi kan stå inde for, er vi med i alle faser af fremstillingsprocessen – lige fra fløde til fryser.

Af samme grund er vi også kræsne med, hvad vi putter i vores is. En god is kræver nemlig gode råvarer.

Derfor benytter vi kun frisk dansk fløde og dansk roesukker i vores is. Det er netop roesukkeret, som gør, at RYÅ IS er lidt længere tid om at blive spiseklar.

Vi smelter selv vores egen nougat af sukker og mandler, bruger belgisk chokolade med et højt kakaoindhold (56%), ægte bourbon vanille fra Madagaskar og selvfølgelig håndplukkede jordbær.

Tidligt hver morgen ankommer fløden til mejeriet, og vi går straks i gang med at lave RYÅ IS.

Først rører vi sukker og vanille i fløden og derefter tilsætter vi de øvrige ingredienser. Det kan eksempelvis være jordbær, hasselnødder eller marcipan – alt afhængig af hvilken slags is, der skal laves.

Der går således kun få timer, fra vi modtager fløden, til ismassen er klar.

Vi lader herefter den nylavede ismasse hvile på køl natten over for at få den fyldige smag frem. Næste morgen fryser vi ismassen og støber islagkager eller pakker den i miljøvenlig emballage.