Cafe Privaten

/Cafe Privaten
Cafe Privaten 2017-10-23T18:36:15+00:00

Tegning-1I 1888 blev Aabybro Mejeri bygget, lige ved Ryå.

Mejeribestyrer Nielsen og hans frue flyttede ind i privaten, og de havde tjenestepiger der boede på loftet, og mejerister der boede på loftet over mejeriet.

I 1968 køber Ingeborg og Anker Lindhardt mejeriet, og de lavede stuerne større, så der både var plads til at holde møder med deres leverandører, og om aftenen blev stuerne brugt som deres dagligstue.

Tegning-2I 1998 køber deres søn NH Lindhardt mejeriet, og hans kone Alice og deres to drenge flytter ind på meje-riet og bruger også privaten som deres hjem.

I 2014 køber de nabogrunden for at kunne udvide is-produktion af RYÅ IS. På denne grund er der et ny-bygget hus, hvor de flytter ind i januar 2015.

Tegning-3Så står Privaten tom, og NH Lindhardt har altid haft en drøm om at have en is cafe, så der er ikke langt fra tanke til hand-ling. Der bliver ansat ”kogekone” og tjenestepiger der kan glæde gæsterne med mejerigtig mad, i hyggelige omgivelser, som det har været i over 100 år, da mange af møblerne og udsmykningen altid har været i familiens eje.

Og stedet bliver døbt ”Cafe Privaten” Der bliver mulighed for at benytte haven, og besøge den gamle bunkers, hvor der har været ostelager.

Du har mulighed for at forudbestille rundvisning med en af tjenestepigerne – ring på 98 24 10 04.
Der er ligeledes mulighed for at bestille platter, snitter mv. til at tage med hjem.